Smertestillende piller til hunde – hvad kan de hjælpe mod?

Smertestillende piller til hunde – hvad kan de hjælpe mod?

Er dit kæledyr plaget af smerter, og har du fx behov for smertestillende piller til hunde, anbefaler vi, at du altid kontakter en dyrlæge hos Østerbro Dyreklinik, før du begiver dig ud at medicinere dyret selv.

Hundes fysiologi er nemlig meget forskellig fra mennesker, og derfor er det vigtigt, at hunde ikke gives samme smertestillende midler, som mennesker bruger, men i stedet får en særlig type smertestillende piller til hunde.

Heldigvis findes der en række forskellige smertestillende piller målrettet hunde, og hvad disse kan hjælpe mod, kan du læse mere om i det følgende indlæg fra Østerbro Dyreklinik.

Forskellige piller til forskellige smerter

Smertestillende piller til hunde kan hjælpe mod en række forskellige smerter. Vi skelner mellem akutte smerter, som eksempelvis kan afhjælpes med smertestillende piller efter en operation, og kroniske smerter, som kræver regelmæssig smertelindring. Derudover bruger vi også smertestillende piller til hunde med det formål at nedsætte feber.

Smertestillende piller til hunde med gigt

Det estimeres, at op imod 20% af alle hunde lider af kroniske smerter forårsaget af gigt. Dette er et højt tal – særligt taget i betragtning af, at der findes gode smertestillende piller til hunde med gigt.

De fleste gigtsmerter kan afhjælpes, og hvis du ønsker at give din hund et liv, hvor den kan lege, hoppe, springe og gå ugeneret, er smertestillende piller til hunde mod gigtsmerter, hvad der skal til.

Smertestillende piller til hunde med betændelse og feber

Hunde tåler både paracetamol og acetylsalicylsyre. Det betyder, at acetylsalicylsyre kan gives til hunde med betændelse i kroppen, således at denne betændelsestilstand kommes til livs, og hunden undgår smerter.

Udover at kunne hjælpe mod betændelse kan smertestillende piller til hunde også modvirke feber. Her er præparater indeholdende paracetamol særligt anvendelige, og mængden af smertestillende piller til hunde med feber korrigeres efter hundens vægt.

Et godt hundeliv involverer ikke smerter, og vil du sikre din hund en høj livskvalitet, kan du altid kontakte Østerbro Dyreklinik og få hjælp til at finde den rette type smertestillende piller til hunde. Visse typer medicin kan du købe i klinikkens butik.

Kontakt os

Ring på tlf. 32 21 00 21,
send en email til info@osterbrodyreklinik.dk eller benyt vores kontaktformular

Kontakt os

Klinikkens åbningstider

Mandag 07.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 18.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 17.00
Lørdag 09.00 - 14.00
Søndag Lukket

Covid-19

Vi er ikke omfattet af nedlukningen, da dyr altid skal have mulighed for dyrlægehjælp

Følg os på Facebook

21. apr
2021

Jubi - Nu må du igen komme med ind – Husk tandmåneden - https://mailchi.mp/osterbrodyreklinik/jubi-nu-m-du-igen-komme-med-ind-husk-tandmnede…

Se opslaget her
19. apr
2021

Jubii. Smittetallene er på vej ned, og derfor er det igen muligt at ledsage sin hund eller kat til vaccination og tandeftersyn. (Det er og h…

Se opslaget her
14. apr
2021

Søde lille Kim var inde hos os i går for at blive kastreret. Han tog sig et lille velfortjent hvil bagefter🥰

Se opslaget her

4,6

Baseret på 86 anmeldelser
Helmer Thomsen

(Translated by Google) I felt safe, and was well treated. My dog ​​also got a good treat.😂🐕 (Original) Jeg følte mig tryg, og blev godt behandlet.…

Jørn Pedersen

(Translated by Google) Fin fin (Original) Fin fin

RONONI

(Translated by Google) Sweet and weird (Original) Søde og rare.