Vi er medlem af Den Danske Dyrlægeforening lille logo

Personale

 • Dyrlæger


  Lisbeth Egtved Larsen

  Lisbeth Egtved Larsen

  Uddannelsesår: 2007

  Lisbeth har valgt udelukkende at videreuddanne sig inden for hund og kat – og behandler derfor også kun disse dyr.

  Gennem de sidste 10 år har Lisbeth især interesseret sig for den ”Kløende patient” hvilket med andre ord vil sige hudpatienter og allergikere.

  Ældre dyr har også en særlig plads i hendes hjerte.

  For mig som dyrlæge, er noget det vigtigste at skabe trygge rammer for både dyr og ejer. Naturligvis samtidig med et højt fagligt niveau. Jeg mener, at den bedste behandling er baseret på et godt samarbejde mellem mig som fagperson og dyreejeren, der kender deres eget dyr bedre end nogen anden

  På det seneste er hun også begyndt at interessere sig for ”Functional Medicin”, der er en forskningsbaseret videnskab, der handler om at finde underlæggende årsager til lidelser, med henblik på at bedre eller helbrede disse ved at forbedre individets sundhedstilstand. Denne tilgangsvinkel bliver dog kun brugt, hvis du som klient har et ønske om dette – ligesom der endnu ikke er tilstrækkelig viden om alle emner inden for veterinærmedicinen.

  Lisbeth har været dyrlæge siden 2007 – men har arbejdet inden for dyrlægebranchen side 1998, hvor hun startede med at arbejde som klinikmedhjælper på Taastrup Dyreklinik. Hun har efter endt uddannelse været ansat på både Greve Dyrehospital og Ishøj Dyreklinik.

  Lisbeth bor på Østerbro med sin mand og sin søn.


  Ingrid Hunter

  Ingrid Hunter

  Uddannelsesår: 1998

  Ingrid er, med sine mere end 10 års erfaring fra smådyrspraksis i Danmark, en yderst kompetent dyrlæge. Ud over at have arbejdet i smådyrspraksis har hun holdt adskillige foredrag for både dyreejere og dyrlæger.

  Hendes interesser og kompetencer er brede, og hun har et stort hjerte for især ældre katte – og behandling af sukkersyge og andre aldersrelaterede lidelser.

  Af uddannelsesmæssig baggrund har hun desuden en Ph.d. fra Københavns Universitet hvor hun har, udover sin forskning, arbejdet og undervist dyrlægestuderende på universitetets dyrehospital.  

  Ingrid er udover at være særdeles kompetent en utrolig sød og behagelig person med stor omsorg for både dyr og deres til tider bekymrede ejere.

  Ingrid har boet mere end 25 år i Danmark, og kommer oprindeligt fra New Zealand. Mange af vores klienter vil være glade for at kunne tale med en dyrlæge, med engelsk som modersmål.


  Flemming Obling

  Flemming Obling

  Uddannelsesår: 1978

  Flemming er uddannet specialdyrlæge i øjensygdomme og medlem af ”Den Danske Dyrlægeforenings Øjenpanel”. Inden for sit speciale, kan han ud over øjenundersøgelser og øjenkirurgi, også udstede de såkaldte ECVO-attester. (Tidligere kaldet øjenlysning).

  Desuden er han en yderst erfaren og dygtig kirurg – der ud over de mere gængse operationer også kan udføre bl.a. øjenkirurgi. knæoperationer og operation mod for lang blød gane.

  Flemming har arbejdet på Østerbro Dyreklinik siden september 2014, hvor han solgte sin praksis for i stedet at arbejde som konsulent. Han har med baggrund i sin store erfaring og en meget store viden mulighed for at udrede langt de fleste patienter.

  Du kan møde ham i klinikken hver onsdag – men han kommer også jævnligt forbi i tilfælde af akut sygdom.


  Mille Reumert Kjær

  Mille Reumert Kjær

  Uddannelsesår: 2017

  Mille er relativt nyuddannet med sine 6 måneders erfaring i faget. Trods dette skal man ikke tage fejl af hendes kompetencer som dyrlæge.

  Inden hun kom hos os har hun arbejdet 5 måneder på et specialisthospital i Malmø, hvor hun har været vant til at behandle mange forskellige patienttyper.

  Privat bor Mille på Østerbro sammen med sin mand og søn.

 • Veterinærsygeplejersker


  Gudrun Mortensen

  Gudrun Mortensen

  Uddannelsesår: 2011

  Gudrun blev ansat på Østerbro Dyreklinik i 2015 og har tidligere arbejdet bl.a. på Artemis dyreklinik og Gentofte Dyreklinik.

  Gudrun er en dygtig operationssygeplejerske og assisterer ved de fleste operationer i huset. Det er også hende, der typisk vil vejlede dig i, hvordan du bedst muligt passer dit kæledyr, når operationen er overstået.

  Desuden har Gudrun en stor interesse for forebyggelse og behandling af tandsygdomme.

  Privat bor hun sammen med sin mand, søn og labradoren Emma.

 • Studerende og elever  Jakob Jonas Jensen

  Jakob Jonas Jensen

  Dyrlægestuderende årgang: 2015

  Jakob blev ansat i klinikken i januar 2016.

  Trods sin korte erfaring, har Jakob på kort tid tilegnet sig tilstrækkelig viden til at kunne rådgive i flere emner. Du vil typisk møde ham i venteværelset, eller hvis der er behov for assistance i forbindelse med operationen.

  Han er opvokset i landlige omgivelser og er således vant til at omgås både små og store husdyr. Jakob har erfaring inden for træning af jagthunde og almindelig lydighedstræning og er derfor erfaring med at omgås mange forskellige hunderacer.


  Nanna Vestergaard Find

  Nanna Vestergaard Find

  Dyrlægestuderende årgang: 2011

  Nanna har været ansat i klinikken siden 2014 og har i perioder været ansat på fuld tid, mens hun har holdt orlov fra sin uddannelse. Hun har derfor tilegnet sig god erfaring i at rådgive i f.eks. valg af korrekt foder og loppebehandling.

  Du kan møde hende i venteværelset, hvor hun tager imod dig og dit kæledyr.

  Privat bor hun i Roskilde sammen med sin kæreste, og holder meget af at tilbringe sin fritid på landet i selskab med familiens dyr, heriblandt en hest.


  Caroline Kryger Vøls

  Caroline Kryger Vøls

  Dyrlægestuderende årgang 2011

  Caroline blev ansat i 2016, da hun holdt orlov fra dyrlægestudiet, fordi hun ønskede at tilegne sig noget praktisk erfaring inden for dyrlægefaget, inden hun om kort tid bliver færdig som dyrlæge.

  Hun har tidligere været ansat i en tandklinik (for mennesker). Da hun snart er færdig som dyrlæge, har hun en del viden, hun kan dele ud af.


  Elisabeth Victoria Leonhardt

  Elisabeth Victoria Leonhardt

  Dyrlægestuderende årgang: 2013

  Elisabeth blev ansat i 2016. Udover at arbejde hos os på Østerbro Dyreklinik er hun også ansat på vagtcentralen hos Dyrenes beskyttelse, hvor hun hjælper alle slags dyr i nød.

  Hun har et stort hjerte for både dyr og mennesker og vil altid tage imod dig og dit dyr på en meget personlig og engageret måde.

  Privat bor hun i Vanløse sammen med katten Leo.


  Kristine Vang Ebbehøj

  Kristine Vang Ebbehøj

  Kristine er VSP- elev, hvilket vil sige, at hun er ved at uddanne sig til veterinærsygeplejerske.

  Du vil møde hende i skranken, hvor hun kan hjælpe dig med f.eks. tidsbestilling eller fodersalg. Hun vil også sørge for masser af omsorg og pleje, hvis dit dyr er indlagt i klinikken.

  Privat bor hun sammen med sin kæreste og er hundepasser i sin fritid.


  Daina Alexandra Rasmussen

  Daina Alexandra Rasmussen

  Daina er vores nyeste VSP-elev, der er i gang med at uddanne sig til veterinærsygeplejerske.
  Selvom Daina er ny hos os, er hun allerede erfaren inden for branchen, da hun har taget den første del af sin elevuddannelse på en dyreklinik i Norge.

  Daina har et stort hjerte for alle dyr, og man ser hende ofte sidde på operationsstuen for at passe og hygge om indlagte patienter. Desuden interesserer hun sig for optimal fodring af hunde og katte.

  Når Daina er færdiguddannet kan hun kalde sig for autoriseret veterinærsygeplejerske.
  Daina har canadiske rødder og har både dansk og engelsk som modersmål.


Få de seneste nyheder med nye tiltag, anbefalinger, advarsler og tilbud fra Østerbro Dyreklinik

Kontakt

Østerbro Dyreklinik

Strandboulevarden 117
2100 København Ø

32 2100 21
info@osterbrodyreklinik.dk


Vi bor her

Find vej

 • Parkering: Der er gode muligheder for parkering tæt på Østerbro Dyreklinik.
 • Bus: Bus nr. 8A har stoppested lige udenfor døren.
 • S-tog: Linie A og E stopper på Nordhavn station med ca 8 minutters gang til klinikken.

Medlem af

Den Danske Dyrlægeforening logo
×

Skriv | Write

Ring | Call

Menu