Personale

Dyrlæger

Lisbeth Egtved Larsen

Uddanelsesår: 2007

Særlige interesser: Den kløende patient, Functional Medicin og seniordyr.

Lisbeth skriver: Hunde og kattes sundhed har altid interesseret mig. Som nyuddannet dyrlæge, blev jeg ansat på Greve Dyrehospital, hvor jeg fik erfaring med, hvordan et hospital fungerer. I 2012 åbnede jeg Østerbro Dyreklinik for at have min egen lille klinik med tæt kontakt til den enkelte ejer. Måtte dog senere sande, at jeg ikke kunne følge med, og måtte ansætte flere dygtige dyrlæger. Har senere taget en 2-årig uddannelse inden for ”Functional Medicin”, som jeg primært bruger i forhold til patienter med kroniske lidelser, for at øge deres livskvalitet og om muligt nedsætte deres medicinforbrug.

Privat er jeg gift med Lars og har to vidunderlige sønner.

“For mig som dyrlæge, er noget det vigtigste at skabe trygge rammer for både dyr og ejer. Naturligvis samtidig med et højt fagligt niveau. Jeg mener, at den bedste behandling er baseret på et godt samarbejde mellem mig som fagperson og dyreejeren, der kender deres eget dyr bedre end nogen anden”

På det seneste er hun også begyndt at interessere sig for ”Functional Medicin”, der er en forskningsbaseret videnskab, der handler om at finde underlæggende årsager til lidelser, med henblik på at bedre eller helbrede disse ved at forbedre individets sundhedstilstand. Denne tilgangsvinkel bliver dog kun brugt, hvis du som klient har et ønske om dette – ligesom der endnu ikke er tilstrækkelig viden om alle emner inden for veterinærmedicinen.

Lisbeth har været dyrlæge siden 2007 – men har arbejdet inden for dyrlægebranchen side 1998, hvor hun startede med at arbejde som klinikmedhjælper på Taastrup Dyreklinik. Hun har efter endt uddannelse været ansat på både Greve Dyrehospital og Ishøj Dyreklinik.

Lisbeth bor på Østerbro med sin mand og sin søn.

Mille Nørregaard Reumert

Uddanelsesår: 2017

Særlige interesser: Tænder og kirurgi

Mille skriver: Min dyrlægekarriere begyndte på ”Evidensia Djursjukhus” i Malmø, hvor jeg ligesom klinikkens andre dyrlæger, fik erfaring med, hvordan et dyrehospital fungerer. Da Østerbro Dyreklinik søgte en barselsvikar sprang jeg til, og vi blev efterfølgende gensidigt så glade for samarbejdet, at jeg blev fastansat. De fleste formiddage tilbringer jeg på operationsstuen, hvor jeg enten opererer eller laver tandbehandlinger sammen med vores tandsygeplejerske. Kirurgi og tænder er mine helt store interesser, da det er tilfredsstillende at se, hvor hurtigt de fleste patienterne bedres efter den rette behandling.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og 2 børn på Østerbro.

Louise Linkov

Uddanelsesår: 2011

Særlige interesser: At være husdyrlæge/kliniker. Samarbejdet med dyreejerne.

Louise skriver: Min karriere begyndte på Greve Dyrehospital, hvor Lisbeth og jeg blev kollegaer. Det var åbenlyst, at vi havde mange af de samme værdier – og selvfølgelig skulle arbejde sammen igen. Mit fokus er på at følge mine patienter, og jeg værdsætter virkelig den gode kontakt mellem mig som dyrlæge og dyrets ejer. Kirurgi har bestemt også min interesse, men det er i samtale med mine klienter og i kontakt med deres søde dyr, jeg trives bedst.

Privat bor jeg på Vesterbro sammen med min mand, min dejlige bonusdatter, samt vores fælles vilde men skønne tumling – og ikke mindst den ekstremt forkælede kat Karolina Rosetta.

Mia Schandel

Uddanelsesår: 2008

Særlige interesser: Medicinske sygdomme (inkl. stofskiftelidelser), marsvin og kaniner

Mia skriver: Siden jeg blev dyrlæge i 2008 med differentiering i mindre husdyrs sygdomme, har jeg opnået erfaring via ansættelser på flere forskellige smådyrsklinikker i København – samt Universitetshospitalets smådyrsklinik. Jeg værdsætter den gode og grundige konsultation, og gør mig umage for at skabe en tryg og rolig situation sammen med dyr og ejer i konsultationen.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to fantastiske børn

Flemming Obling

Uddanelsesår: 1978

Om Flemming: Flemming er klinikkens mest erfarne dyrlæge. Flemming er uddannet specialdyrlæge i øjensygdomme og medlem af ”Den Danske Dyrlægeforenings Øjenpanel”. Inden for sit speciale, kan han ud over øjenundersøgelser og øjenkirurgi, også udstede de såkaldte ECVO-attester. (Tidligere kaldet øjenlysning).

Desuden er han en yderst erfaren og dygtig kirurg – der ud over de mere gængse operationer også kan udføre bl.a. øjenkirurgi. knæoperationer og operation mod for lang blød gane.

Flemming har arbejdet på Østerbro Dyreklinik siden september 2014, hvor han med baggrund i sin store erfaring og en meget store viden mulighed for at udrede og operere langt de fleste patienter. Flemming er ikke fast i huset, men tilkaldes ved behov.

Sygeplejerske

Heidi Nielsen Lysgaard

Uddanelsesår: 2001/2011

Fagveterinærsygeplejerske 2001
Fagveterinærsygeplejerske i Tandbehandling 2011

Særlige interesser: Tænder, operation/indlagte patienter, vægttab, kampagner/foredrag, patient- og kundepleje.

Heidi skiver: Efter næsten 20 år i branchen – deriblandt 11 år på Husum Dyreklinik, har jeg efterhånden opnået en god erfaring inden for flere af fagets områder. Min helt store interesse er tænder – hvordan man forebygger tandproblemer, og hvordan man opdager tandsygdom, så dyrene ikke skal gå rundt med ikke opdagede- og smertefulde problemer. Det er vigtigt for mig at være med til at formidle den tilstrækkelige viden til dyreejerne, så de ved, hvad de selv kan gøre for at optimere deres dyrs sundhed. Af samme grund er jeg også primus motor i forhold til at arrangere en masse klientforedrag til glæde for såvel dyr som dyreejere.

Jeg bor på Vesterbro med min kæreste, vores 3 børn og vores Westie Pixi.

Kristine Vang Ebbehøj

Uddanelsesår: 2020

Særlige interesser: Akutte patienter, samt assistance under operationer

Kristine skriver: Jeg er så heldig at arbejde i et fag, hvor jeg generelt nyder alle arbejdsopgaver i min hverdag. Dog har jeg igennem min tid på klinikken fået særlig stor interesse inden for tænder, det akutte og operationen. Det giver mig utrolig meget både menneskeligt og professionelt at være med til at redde dyrene og at have en travl hverdag, hvor man ikke ved hvad dagen bringer.

Til daglig bor jeg på Amager sammen med min kæreste. Min fritid bruger jeg bl.a. på træning og lange gåture i selskab med venner og familie.

Elever

Alberte Pors Mikkelsen

Ansat som elev: Januar 2020

Særlige interesser: Pleje af indlagte patienter

Alberte skiver: Min store interesse og omsorg for dyr, har gjort det oplagt for mig, at jeg skulle søge ind på veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Jeg var så heldig, at jeg fik en læreplads hos Østerbro Dyreklinik i begyndelsen af 2020, og jeg er helt sikker på, at det var det rigtige valg. Jeg holder meget af faget – og især omsorg og pleje af de indlagte dyr, ligger mit hjerte nært. Jeg bor på Vesterbro, hvor jeg også er født og opvokset, men drømmer om at finde et landsted uden for København, sammen med sin kæreste, som jeg efterhånden har kendt i 17 år.
På nuværende tidspunkt har jeg ingen kæledyr, men planen er med tiden at anskaffe mig mindst et af alle slags.

I fritid nyder jeg at udfolde mig kreativt, at være fysisk aktiv, samt tilbringe tid i naturen.

Dyrlægestuderende

Simone Frederikke Colberg

Startede på dyrlægestudiet: 2019

Simone skiver: Jeg har arbejdet på Østerbro Dyreklinik siden januar 2020, da jeg holder orlov fra dyrlægestudiet for at få lidt mere erfaring med den praktiske del af faget. Derudover har jeg tidligere haft andre forskellige fritidsjob hos bl.a. lægemiddelstyrelsen, i hotelbranchen og fra en anden dyreklinik.

I min fritid spiller jeg fodbold, går til fitness og hygger mig sammen med mine venner og kæreste.

Maria Dietrich Nielsen

Startede på dyrlægestudiet: 2018

Maria skriver: Jeg bor på Amager og i min fritid nyder jeg at løbe ture ude i naturen, især i Amager fælled, som ligger tæt på hvor jeg bor. Jeg er et stort naturmenneske, som elsker at være udenfor.
Jeg er opvokset i en lille by i Nordjylland og har altid været omgivet af dyr, heriblandt hunde, heste og kaniner. Inden jeg startede på dyrlægestudiet, har jeg desuden arbejdet med både køer og grise.

Katrine Brix

Startede på dyrlægestudiet: 2016

Katrine skriver: Jeg startede hos Østerbro Dyreklinik, mens jeg havde orlov fra studiet. Nu er jeg atter tilbage på skolebænken, men kommer stadig i klinikken så ofte mit studie tillader det. Min fritid bruger jeg på at engagere mig i det sociale miljø på studiet. Oprindeligt kommer jeg fra Fyn, men nyder lige nu livet i min lejlighed på Nørrebro.

Maria Dietrich Nielsen

Startede på dyrlægestudiet: 2015

Malene skriver: Dyr har altid været en stor del af mit liv. Jeg er vokset op på en gård i Nordsjælland, men bor nu i en lille lejlighed på Vesterbro sammen med min kæreste. Min fritid bruger jeg på at køre på mountainbike og gå til boksning, når jeg ikke er sammen med familie og venner.

Maria Dam Engberg

Startede på dyrlægestudiet: 2016

Maria skriver: Jeg har arbejdet på Østerbro Dyreklinik siden 2017, og har i den tid tilegnet mig en masse erfaring i, hvordan hverdagen i en dyreklinik fungerer. Inden jeg blev ansat her, arbejde jeg i en dyrehandler på Frederiksberg. I min fritid dyrker jeg fitness og er sammen med mine venner og familie.

Charlotte Torp

Startede på dyrlægestudiet: 2017

Charlotte skriver: Jeg har taget orlov fra dyrlægestudiet for at få noget praktisk erfaring. Derfor arbejder jeg lige nu fuld tid i klinikken. I min fritid kører jeg hestevogn, er ejer af en fantastisk engelsk cockerspaniel, som dog lige nu bor hos mine forældre.

Bjørg Skovmand Helstad

Startede på dyrlægestudiet: 2017

Bjørg skriver: Jeg har ligesom Charlotte taget orlov fra dyrlægestudiet for at få noget praktisk erfaring. Inden jeg startede på dyrlægestudiet, har jeg været ude at rejse og har blandt andet været i Canada og Island. I min fritid bruger jeg tid sammen med mine venner og spiller i et band. Jeg bor på et kollektiv på Østerbro.

Stine Danebod
Stine Danebod
23. Oktober, 2022.
Nærværende personale❣️
Florian Erich Kohler
Florian Erich Kohler
22. Oktober, 2022.
Quick and friendly deworming
Lise Jensen
Lise Jensen
28. September, 2022.
Virkelig venligt personale!
Heiddi Maluna Schou
Heiddi Maluna Schou
19. September, 2022.
Natali Zyskind, TAK for du i den grad møder både Herman, min skønne doodle og mig med en empatisk, tryg og faglig kompetance. Jeg bor langt væk, meeeen kommer gerne til Østerbro for at spare med dig. Igen TAK for lige at have vendt en ubehagelig oplevelse med en blodprøve et andet sted, til at gjort det frygtfrit igen. Vi er taknemmelige!
Mark Wolforth
Mark Wolforth
2. September, 2022.
Tahiana Fajardo
Tahiana Fajardo
16. August, 2022.
I went today for the first time to update my baby's rabies vaccine and had the best vet experience ever. It was Louise who checked my dog and she was amazing. She is very caring and was trying to make it as comfortable as possible for my dog who is usually very nervous at the vet's office. With her he was relaxed almost immediately. She also answered all my questions and helped me with a health certificate for travel. I would recommend this clinic and Louise a million times!!!
Lise Klinge
Lise Klinge
14. August, 2022.