Personale

Dyrlæger

Lisbeth

Uddanelsesår: 2007

Særlige interesser: Den kløende patient, Functional Medicin og seniordyr.

Lisbeth skriver: Hunde og kattes sundhed har altid interesseret mig. Som nyuddannet dyrlæge, blev jeg ansat på Greve Dyrehospital, hvor jeg fik erfaring med, hvordan et hospital fungerer. I 2012 åbnede jeg Østerbro Dyreklinik for at have min egen lille klinik med tæt kontakt til den enkelte ejer. Måtte dog senere sande, at jeg ikke kunne følge med, og måtte ansætte flere dygtige dyrlæger. Har senere taget en 2-årig uddannelse inden for ”Functional Medicin”, som jeg primært bruger i forhold til patienter med kroniske lidelser, for at øge deres livskvalitet og om muligt nedsætte deres medicinforbrug.

Privat er jeg gift med Lars og har to vidunderlige sønner.

“For mig som dyrlæge, er noget det vigtigste at skabe trygge rammer for både dyr og ejer. Naturligvis samtidig med et højt fagligt niveau. Jeg mener, at den bedste behandling er baseret på et godt samarbejde mellem mig som fagperson og dyreejeren, der kender deres eget dyr bedre end nogen anden”

På det seneste er hun også begyndt at interessere sig for ”Functional Medicin”, der er en forskningsbaseret videnskab, der handler om at finde underlæggende årsager til lidelser, med henblik på at bedre eller helbrede disse ved at forbedre individets sundhedstilstand. Denne tilgangsvinkel bliver dog kun brugt, hvis du som klient har et ønske om dette – ligesom der endnu ikke er tilstrækkelig viden om alle emner inden for veterinærmedicinen.

Lisbeth har været dyrlæge siden 2007 – men har arbejdet inden for dyrlægebranchen side 1998, hvor hun startede med at arbejde som klinikmedhjælper på Taastrup Dyreklinik. Hun har efter endt uddannelse været ansat på både Greve Dyrehospital og Ishøj Dyreklinik.

Lisbeth bor på Østerbro med sin mand og sin søn.

Mille

Uddanelsesår: 2017

Særlige interesser: Tænder og kirurgi

Mille skriver: Min dyrlægekarriere begyndte på ”Evidensia Djursjukhus” i Malmø, hvor jeg ligesom klinikkens andre dyrlæger, fik erfaring med, hvordan et dyrehospital fungerer. Da Østerbro Dyreklinik søgte en barselsvikar sprang jeg til, og vi blev efterfølgende gensidigt så glade for samarbejdet, at jeg blev fastansat. De fleste formiddage tilbringer jeg på operationsstuen, hvor jeg enten opererer eller laver tandbehandlinger sammen med vores tandsygeplejerske. Kirurgi og tænder er mine helt store interesser, da det er tilfredsstillende at se, hvor hurtigt de fleste patienterne bedres efter den rette behandling.

Natali

Uddanelsesår: 2019

Uddannet dyrlæge  i 2019, ansat på Østerbro Dyreklinik i 2021. Særlige interesser inden for adfærd, stofskiftesygdomme, og seniordyr. Ekstra uddannelser inden for øjensygdomme og slidgigt. Bor på Østerbro med mand to børn, en hund og en kanin.

Line

Uddanelsesår: 2007

Dyrlæge Line Kaare Engelharth. Line blev færdiguddannet dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2007 og har arbejdet på forskellige dyreklinikker på Sjælland og Falster.

Line interesserer sig for medicinske sygdomme hos hund og kat, men har særlig interesse for hudpatienter, derfor ser hun størstedelen af patienterne med hud- og øre-sygdomme på klinikken.

Line har taget en international videregående uddannelse inden for hudsygdomme hos hund og kat (Certificering i Dermatologi fra ESAVS) og er bestyrelsesmedlem i Dansk veterinærdermatologisk Netværk (Dven).

Privat bor Line i Nordsjælland med sin mand og 2 børn. Line har selv to Kooiker Hondje, en kat og en hest, som hun bruger en del af sin fritid på.

Man møder oftest Line i konsultationsrummet eller bag mikroskopet.

Simone

Uddanelsesår: 2023

Uddannet dyrlæge i 2023. Særlige interesser: Smertebehandling, kirurgi, tandsygdomme og orthopædi.

Jeg har været ansat på klinikken siden 2020. Her startede jeg som dyrlægestuderende og har sidenhen været så heldig at fortsætte på klinikken som dyrlæge. Jeg er i fuld gang med at udforske alle sider af dyrlægefaget, og derfor er jeg til at finde i både konsultationen og på operationsstuen. Privat bor jeg sammen med min kæreste i Storkøbenhavn.

Katrine

Uddanelsesår:

Under udarbejdelse.

Fiorella

Uddanelsesår:

Under udarbejdelse. Interesse indenfor tænder.

Sygeplejerske

Heidi Nielsen Lysgaard

Uddanelsesår: 2001/2011

Fagveterinærsygeplejerske 2001
Fagveterinærsygeplejerske i Tandbehandling 2011

Særlige interesser: Tænder, operation/indlagte patienter, vægttab, kampagner/foredrag, patient- og kundepleje.

Heidi skiver: Efter næsten 20 år i branchen – deriblandt 11 år på Husum Dyreklinik, har jeg efterhånden opnået en god erfaring inden for flere af fagets områder. Min helt store interesse er tænder – hvordan man forebygger tandproblemer, og hvordan man opdager tandsygdom, så dyrene ikke skal gå rundt med ikke opdagede- og smertefulde problemer. Det er vigtigt for mig at være med til at formidle den tilstrækkelige viden til dyreejerne, så de ved, hvad de selv kan gøre for at optimere deres dyrs sundhed. Af samme grund er jeg også primus motor i forhold til at arrangere en masse klientforedrag til glæde for såvel dyr som dyreejere.

Jeg bor på Vesterbro med min kæreste, vores 3 børn og vores Westie Pixi.

Maja

Uddanelsesår:

Under udarbejdelse.

Alberte

Uddanelsesår: 2020-2023

Særlige interesser: anæstesi, assistance under operationer, pleje af indlagte patienter.

Alberte skriver: Jeg startede min uddannelse på klinikken som elev, og føler mig taknemmelig over at kunne fortsætte min karriere her som autoriseret veterinærsygeplejerske. Min interesse for fagets alsidighed vokser i takt med, at se hvilken forskel vi gør for vores patienter. Uanset om det er behandling af den akutte patient, eller ved bl.a. ernæringsvejledning i konsultationen. Derudover er det vigtigt for mig, at det enkelte dyr såvel som dets ejer, føler sig trygge og i gode hænder hos os.

Jeg bor på Nørrebro med min veninde, hvor jeg også er født og opvokset. Min fritid bruger jeg på at udfolde mig kreativt, holde mig fysisk aktiv og tilbringe tid i naturen.

Elever

Jeppe

Startede på dyrlægestudiet: 2021

Start på uddannelse: 1. juni 2021 og har arbejdet på klinikken som elev siden da. Privat bor jeg på Amagerbro med to skønne små hunde Elvis & Kesha

Nana

Startede på dyrlægestudiet: 2021

Startede på veterinærsygeplejerske uddannelsen i 2021 og er færdig i marts 2025. Jeg begyndte som elev på Østerbro Dyreklinik april 2023. Jeg bor i Ringsted sammen med min søde Labrador, og rejser med offentlig transport hver  dag. I min fritid er jeg meget kreativ og nyder derudover at tilbringe tid i naturen med min hund og familie.

Marika

Startede på dyrlægestudiet: 2023

Jeg hedder Marika, og jeg er VSP-elev. Jeg startede på uddannelsen i april 2023 med opstart på klinikken i juli 2023. Jeg bor i Valby med tre venner, og ser frem til den dag, jeg kan få mit første eget lille kæledyr – indtil da nyder jeg at hilse på alle de søde pelsbørn på klinikken.

Dyrlægestuderende

Charlotte

Startede på dyrlægestudiet:

Caroline

Startede på dyrlægestudiet: 2018

Annie

Startede på dyrlægestudiet: 2016

Mads

Startede på dyrlægestudiet: 2021

Nikolaj

Startede på dyrlægestudiet:

Christian

Startede på dyrlægestudiet:

Karen

Startede på dyrlægestudiet: 2020

Stine Danebod
Stine Danebod
23. Oktober, 2022.
Nærværende personale❣️
Florian Erich Kohler
Florian Erich Kohler
22. Oktober, 2022.
Quick and friendly deworming
Lise Jensen
Lise Jensen
28. September, 2022.
Virkelig venligt personale!
Heiddi Maluna Schou
Heiddi Maluna Schou
19. September, 2022.
Natali Zyskind, TAK for du i den grad møder både Herman, min skønne doodle og mig med en empatisk, tryg og faglig kompetance. Jeg bor langt væk, meeeen kommer gerne til Østerbro for at spare med dig. Igen TAK for lige at have vendt en ubehagelig oplevelse med en blodprøve et andet sted, til at gjort det frygtfrit igen. Vi er taknemmelige!
Mark Wolforth
Mark Wolforth
2. September, 2022.
Tahiana Fajardo
Tahiana Fajardo
16. August, 2022.
I went today for the first time to update my baby's rabies vaccine and had the best vet experience ever. It was Louise who checked my dog and she was amazing. She is very caring and was trying to make it as comfortable as possible for my dog who is usually very nervous at the vet's office. With her he was relaxed almost immediately. She also answered all my questions and helped me with a health certificate for travel. I would recommend this clinic and Louise a million times!!!
Lise Klinge
Lise Klinge
14. August, 2022.